Oton paluu!

 Ennen kuin tarina alkaa, pahoittelemme viivästystä. Otto on ollut nukkumassa ja on unohtanut kirjata seikkailunsa ylös. 

Emme voi myöskään lisätä enää kuvia huimiin tarinoihimme.

(Tarina alkaa nyt)




Otto ja uusi kissa Olga olivat kävelemässä ulkona. He olivat taas päässeet ulkotarhan tutusta raosta ulos. Otto sanoo: -”Ihme kun Oliverkaan ei ole vielä löytänyt meidän karkaus aukkoa.” Olga myöntää: -”Se on kyllä aika iso. Pääkin mahtuu ulos siitä kolosta!” Otto päättää   että he menevät kauppaan ostamaan lats pussin. Otto osoittaa Olgalle taloa ja sanoo: -”Tuossa talossa asuu Risto kissa. Mokoma roikale! Se on ajanut kerran Muumin puuhun!” Olga katsoo taloa kauhistuneena ja säikähtää: -”Hui! Karvat nousee pystyyn kun miettii tuollaista!” Otto ja Olga kävelevät omasta tarinasta kauhistuneena niin kaukana talosta kun kotitiellä vain voi. Sillä aikaa Oliver miettii äimistyneenä: -”Mihin ne kissat taas katosi? Kisu ja Muumi sentään ovat kiltisti sisällä.” Otto ja Olga tassuttavat kaupan ovesta sisään. Otto suunnistaa jo automaattisesti kaupan kissanruoka hyllylle. Se kurkottaa oikealla etutassullaan kohti lats kissanruoka pussia. Otto on liian lyhyt yltääkseen ylähyllylle. Se ärisee: -”Voihan silakka!” Olga keksii: -”Minä voin auttaa! Kiipeän sinun päälle ja nappaan lats pussin!” Otto myöntää: -”Tuohan on hyvä idea!”

Otto ja Olga tekee niin kuin Olga sanoo. ”Se onnistui!”, Otto iloitsee. Olga vie lats pussin kassalle ja kaivaa karvastaan viisikymmen senttisen. Myyjä täti antoi Olgalle lats pussin aivan äimänä. Olga kiittää (Myyjä kuulee sen maukaisuna.) ja lähtee Oton kanssa kipittämään kohti kotia. Matka kuluu rattoisammin kun he mussuttavat lats kissanruokaa. Kotona Otto ja Olga köllähtävät sängylle väsyneenä. Loppu. (Seuraavaan tarinaan siis.)



Kommentit

  1. Mahtavaa! Otto ja ystävät ovat palanneet. Kiva tarina ja hienosti kirjoitettu. Odotamme ilolla myös uusia seikkailuja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spesiaali

God jul!

Otto päätti järjestää naamiaiset.