Hassupassun taru osa 2

Jatko-osa 2.  


Otto-kissa oli matkalla kotiin kuumassa autossa. Otto oli takapenkillä keskimmäisessä istuimessa. Se oli pistetty kissanhäkkiin ettei se häiritsisi ajamista. Olgan häkki oli laitettu Oliverin jalkojen päälle. Isi tokaisi: -”enää puolitoista tuntia kotiin.! Missä pysähdytään syömään Oliver, Harrin hampurilaisessa, vai Pertin purilaisessa? Ne ovat ainoat vaihtoehdot täällä kolmen kilometrin säteeltä.” Oliver harkitsee: -”Voitaisiin mennä… hmm… Pertin purilaisessa vaikka.” Isi vastaa: -”Mennään sitten sinne.” Isä kaartaa hampurilaisbaarin pihaan ja kysyy myyjältä: -”Saisimmeko kolme kasvishampurilaista?” Myyjä vastaa: -”Okei, se olisi 10,50 euroa.” Samalla, kun isä ottaa maksukortin puhelimen kuoresta ja maksaa, Otto kysäisee Oliverilta: -”Voisitko kertoa, mitä tässä lukee?” Oliver vastaa: -”Sopiihan se. Ompa muuten laatalla kokoa!” Oliver lukee: -”Tässä lukee, Hassupassujen sukutaulu.” Oliver kysyy: -”Haluatko, Otto, että luettelen kaikki hassupassut?” Otto vastaa innoissaan: -”Joo!” Oliver alkaa luetella: -”tässä lukee,                                       


               Petri, the first hassupassu- Catty,hassupassu.-Kitty,hassupassu-Kisu,puolihassupassu. -Felix, puolihassupassu. - Muumi, puolihassupassu. -Otto,puolihassupassu.  Tässä oli vain tärkeimmät hassupassut.”

Otto sanoo yllättyneesti: -”Minä olen hassupassu!” Oliver vastaa: -”Ohoh!” Otto kertoo: -”Aion löytää kaikki hassupassut mitä on jäljellä! Kukakohan tuo Felix on?” 


Loppu. (Tästä tulee jatko-osa.)

               



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Spesiaali

God jul!

Otto päätti järjestää naamiaiset.